2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Formål, mission og vision

Frivilligværket er åbent for alle, der går ind for sociale fællesskaber. Vi tror på værdien af at inkludere individer i fællesskaber, som et middel til at skabe livsglæde og livskvalitet. Vi går ind for fællesskaber, som har plads til alle, hvor man kan bidrage med det, man har overskud til, hvor man ikke er ligeglad med andre, og hvor man hjælper hinanden.

Formål

Frivilligværkets formål er at støtte, synliggøre, udvikle og fremme den lokale frivillighed samt foreningslivet generelt. 

Vision

Frivilligværket er det naturlige omdrejningspunkt for understøttelse og udvikling af frivillighed overalt i Randers Kommune.

 

Mission

Frivilligværkets formål er at opsamle og stille viden til rådighed, støtte, synliggøre, udvikle og fremme den lokale frivillighed samt foreningslivet generelt. Frivilligværket arbejder på at understøtte den brede frivillighed på en sådan måde, at det kommer forskellige målgrupper til gavn.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter