2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligmarked sammen med torveboderne

2018-10-08 11:49:35

På torvedagen lørdag d. 13. oktober kan de besøgende møde en række lokale foreninger og frivilligprojekter. Sammen med torveboderne stiller de frivillige hyggelige stande op, hvorfra de vil vise randrusianerne hvem de er, og hvordan de gør gavn.

For tredje gang afholder Frivilligværket et frivilligmarked sammen med torveboderne på Kirketorvet og Erik Menveds Plads. Lørdag d. 13. oktober kl. 09.30-13.00 kan randrusianerne møde repræsentanter fra det lokale frivilligliv og få en snak om de mange muligheder for at blive frivillig eller få hjælp og støtte fra en forening.

 

Frivillige giver liv på torvet

De to tidligere frivilligmarkeder gav god respons fra både de frivillige og indehaverne af torveboderne, da kombinationen af de to parter gav mere liv på pladsen. Leder af Frivilligværket, Louise Brown, håber på mange besøgende og solskin trods årstiden.

”Vi ser frem til at kunne byde foreningerne velkommen til et hyggeligt frivilligmarked endnu engang. Det er første weekend i efterårsferien, så forhåbentlig er der mange fra Randers og omegn, der bruger deres lørdag formiddag i midtbyen. Det er første gang vi afholder et frivilligmarked i oktober, men vi håber vejrguderne er med os”.

 

Foreninger vil hilse på borgerne

Blandt de deltagende foreninger er Red Barnet Randers. De vil gerne i kontakt med potentielle frivillige, men også familier, der kan have glæde af deres aktiviteter. ”Red Barnet glæder sig til at være med, for vi har før mærket, at det er en glimrende lejlighed til at vise, hvad de frivillige laver med udsatte børn og deres familier i vores familieoplevelsesklub. Vi vil gerne i snak med potentielle frivillige, men der er måske også familier, der kan have brug for en klub som vores”, fortæller Ida Filskov fra Red Barnet Randers.

Venligboerne Randers er også med på frivilligmarkedet og vil gerne fortælle torvegæsterne om deres arbejde med at række hånden ud til dem, der har brug for hjælp ”Venligboerne Randers er med, fordi vi synes, det er vigtigt at få vores budskab ud til borgerne”, fortæller Lipi Sep Thalwitzer, formand for foreningen. 

Frivilligmarkedernes formål er at synliggøre frivilligheden i Randers og omegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter