2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Mad over bål med Mænds Mødesteder

2018-09-13 11:42:00

Nu starter Mænds Mødesteder op i Randers. Det sker med aktiviteten mad over bål torsdag d. 27/9 2018 kl. 16.30 ved myretuen på Nordre Fælled.

Er du en mand? Er du fyldt 18 år? Og har du lyst til at deltage i et fællesskab med andre mænd om at lave mad over bål i det fri så skynd dig at tilmelde dig aktiviteten. 

Mænds Mødesteder er et rart miljø, hvor mænd kan være sammen om at lave de ting, der interesserer dem. Det kan være alle mulige aktiviteter, som mænd kan lave i fællesskab.

Vi begynder dagen med en kort velkomst, hvorefter vi går i gang med optænding af bål og tilberedning af mad. I tilfælde af dårligt vejr har vi mulighed for at rykke indendøre i Myretuen.

Du tilmelder dig ved at skrive til [email protected] eller ringe på 2979 0405

Mænds Mødesteder er non-profit og ikke-kommercielle mødesteder, de er tilgængelig for alle mænd og deres primære formål er at skabe et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i deres eget tempo og i selskab med andre mænd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter