2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivillige udstilles på Randers Naturcenter i sommerferien

2018-06-27 13:47:00

Frivilligværket og Mit Perspektivs rejsende fotoudstilling ”Frivillighedens mange ansigter” er udstillet i Randers Naturcenters Sciencehus sommeren over. Udstillingens formål er at hylde og synliggøre frivilligheden ved at gøre opmærksom på den store værdi den skaber. Både for de frivillige selv, og dem der nyder godt af indsatsen.

Fotoudstillingen ”Frivillighedens mange ansigter” er skabt i anledning af Frivilligværkets 10 års jubilæum som frivilligcenter i Randers. De 24 portrætter viser et bredt spekter af lokale frivillige og er sendt på rundrejse i Randers og omegn for at hylde de frivillige og frivilligheden – og måske inspirere andre til at blive frivillige.

Fra uge 26 til 32 kan randrusianere og sommerturister opleve udstillingen i Sciencehuset på Randers Naturcenter. Hvert billede ledsages af et citat om, hvorfor den portrætterede er frivillig, og hvad vedkommende personligt får ud af indsatsen.

 

De frivillige gør en fantastisk indsats

Leder af Naturcenter Randers, Helle Marie Taastrøm er begejstret for at få udstillingen på besøg.

”På Randers Naturcenter har vi 25 frivillige, som gør en stor indsats. De sørger nemlig for, at vi kan holde åbent mange ekstra lørdage hver eneste år og hjælper også ved flere andre arrangementer. Jeg synes, det er en fantastisk indsats mange frivillige gør, for at give andre mennesker gode oplevelser, og derfor er vi glade for, at vandreudstillingen om frivillige i Randers og omegn også kommer til os og kan hænge her i hele sommerperioden.”

 

Næste stop Randers Ugen

Efter udstillingen på Naturcentret rejser frivilligportrætterne videre. Første stop er i forbindelse med Randers Ugen, hvor ”Frivillighedens mange ansigter” udstilles i et butikslokale på Brødregade 2. Her inviterer Frivilligværket og en række lokale foreninger randrusianerne indenfor til pop-up kontor og fællesspisninger under overskriften ”Frivillighed er for alle – også for dig”.

Pop-up kontoret og fællesspisningerne er en del af festivalen 100% Fremmed? og er støttet af Randers Kommunes kulturaftale Østjysk Vækstbånd – Levende byrum og Kulturministeriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter