2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Ses vi til Frivilligværkets generalforsamling?

2018-04-06 12:02:45

Tirsdag d. 24. april afholder Frivilligværket generalforsamlingUnderVærkets mellem sal kl. 18.30-21.30. I den forbindelse søger vi nye bestyrelsesmedlemmer, og måske er det dig?

Her er en hilsen fra formand Jette Dideriksen og næstformand Pierre Rank Christensen, der glæder sig til at tage i mod nye bestyrelsesmedlemmer.

Brænder du for frivillighed, og vil du have indflydelse på Frivilligværkets arbejde med at støtte og synliggøre frivilligheden i Randers og omegn, vil vi meget gerne høre fra dig. Har du kompetencer indenfor strategi, HR, økonomi, ideudvikling m.m. vil du få rig mulighed for at bruge dem. Det gør i øvrigt heller ikke noget, hvis du er humørfyldt, glad og åbensindet :-)

Hvor man i andre bestyrelser ofte er primus motor i foreningens arbejde, er man i Frivilligværkets bestyrelse sparringspartner for sekretariatet. Det er de ansatte, der sørger for alle de daglige aktiviteter, og som bestyrelsesmedlem er man med til at skabe de overordnede linjer, ligesom man er ambassadør for frivilligheden i forhold til borgere, politikere, kommune og andre interessenter.

 

Frivilligværkets leder Louise Brown glæder sig også til at se dig til vores generalforsamling. Se hendes hilsen HER

Tilmeld dig generalforsamlingen til annemette@frivilligvaerket.dk eller via dette link: www.frivilligvaerket.dk/aktiviteter/id/91Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter