2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Mænds Mødesteder Randers har fået koordinator

2018-03-15 10:33:54

Vi har fået et nyt ansigt på kontoret.

Anders Møller Gade er netop blevet ansat som koordinator for Mænds Mødesteder Randers. Projektet har fokus på ensomme mænd udenfor arbejdsmarkedet, men henvender sig til alle mænd fra 18 år og opefter.

Anders er i fuld gang med opstartsfasen, hvor han søger forskellige samarbejdspartnere til projektet. Det kan være alt fra jer, som kan stille lokaler til rådighed til jer, som ligger inde med fx byggematerialer, eller jer som ganske enkelt kan stille jeres kompetencer og tid til rådighed i projektet. Intet er i den her sammenhæng for småt eller for stort.

Anders kan kontaktes på anders@frivilligvaerket.dk eller på telefon 2979 0405.

Lidt om Anders: Jeg er født og opvokset i Randers. Jeg er gift og har to børn. Rent fagligt og erfaringsmæssigt er jeg lidt af en blæksprutte. Jeg har en akademisk uddannelse bag mig, ligesom jeg har en del års erfaring fra hotelbranchen. Jeg har en kraftig kulturel slagside med et særligt godt øje til litteraturen, både som læser, anmelder, underviser og skribent. Udover stillingen som projektkoordinator arbejder jeg som butiksassistent i Skjold Burne i Randers.

Se mere om Mænds Mødesteder Randers her: www.frivilligvaerket.dk/maends-moedesteder-randers.html

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter