2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Er du Frivilligværkets nye bestyrelsesmedlem?

2018-02-28 14:01:59

Vil du være med til at booste frivilligheden i Randers?

Tirsdag d. 24. april kl. 18.30 afholder Frivilligværket Randers generalforsamling i UnderVærket, og i den forbindelse er der valg til vores bestyrelse.

Er du foreningsaktiv, eller har du lyst til at være det, og vil du have indflydelse på Frivilligværkets arbejde med at støtte og synliggøre frivilligheden i Randers og omegn? Så er du måske den rette kandidat til vores bestyrelse.

 

Hvis du vil stille op, har vi kun tre ønsker;

  • at din forening, organisation, projekt, klub eller netværk er medlem af eller har lyst til at blive medlem af Frivilligværket (medlemskabet er gratis)
  • at du brænder for at styrke Frivilligværkets arbejde.
  • at du er villig til at gøre en indsats og give din mening til kende på 4 årlige bestyrelsesmøder.

Har du specielle evner indenfor; regnskab, fundraising, strategi, forandringsprocesser, ideudvikling eller andet, vil du få rig mulighed for at bruge dem i bestyrelsesarbejdet.

 

Som bestyrelsesmedlem får du;

  • Mulighed for at få strategisk indflydelse på Frivilligværket og vores arbejde med at være en stærk interessevaretager for frivilligheden og de frivillige i Randers og omegn.
  • Mulighed for at få et kig bag gardinet i en aktiv forening, der brænder for udvikling og synliggørelse af frivillighed.
  • Mulighed for at deltage i spændende kurser og konferencer om frivillighed – både lokalt og nationalt.

 

Praktisk Information

Bestyrelsen samles til møder 4 gange årligt samt til vores generalforsamling.

Er du forhindret i at møde op til vores generalforsamling, kan du rette henvendelse til Frivilligværket og sende os en opstilling, som vi kan medbringe på generalforsamlingen.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere. Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter