2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Debatarrangement gav ny inspiration

2017-11-15 14:39:35

Torsdag d. 9. november afholdte vi et debatarrangement om frivilligheden som ressource på tværs af civilsamfund, kommune og erhvervsliv. TAK til alle jer der deltog. Det var en spændende debat, der kom vidt omkring, og vi håber, at alle gik inspirerede derfra. Arrangementet var vores startskud til arbejdet med et Frivilligcharter for Randers. I kan følge med i denne proces i det nye år.

Vi havde inviteret et debatpanel med en repræsentant fra hver af de tre sektorer. I panelet sad:

Vitus Jordan - formand for LEV, Børsterne og Medborgerskabsrådet

"Det er en fælles forudsætning for levedygtigt frivilligt arbejde, at det styres af engagerede ildsjæle. Hvis frivilligt arbejde tvinges ind i alt for faste rammer, forsvinder magien – og ildsjælene med. Opgaven må derfor være at værne om den motivation, folk møder ind i det frivillige arbejde med."


Mette Birkmose Christensen - aktivitets- og fritidskoordinator, handicap, senhjerneskade og autisme i Randers Kommune

"De frivillige giver borgerne noget som ligger ud over kerneydelsen. Samtidig er det en menneske-til-menneske-relation med fokus på samvær. Den adskiller sig fra den professionelle relation mellem ansat og borger".


Michael Gravgaard - direktør for Randers FC

"Randers FC kan ikke hænge sammen uden frivilliges indsats uge efter uge og de frivillige skal opmuntres og anerkendes. Vi giver blandt andet tilbage til de frivillige med sociale arrangementer, lån af udstyr og ved at vise dem, at de er en lige så vigtig del af Randers FC som de ansatte".

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter