2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Spar Nord Fonden støtter FrivilligMobilen

2019-09-09 10:16:50

Torsdag d. 5. september var der smil på læberne hos Frivilligværket, da direktør for Spar Nord Randers, Torben Larsen, kom forbi for at hjælpe med at dekorere FrivilligMobilen med bankens sponsormærkat.

Spar Nord’s logo på FrivilligMobilen markerer, at Spar Nord Fonden har støttet med 10.000 kroner som direkte hjælp til køb og drift af FrivilligMobilen.

– Vi er glade for at kunne give en håndsrækning til den frivillige indsats, der ydes i hele lokalområdet omkring Randers, og vi synes, at Frivilligværket er en ressourcestærk organisation, der virkelig gør en forskel her i Randers, begrunder Torben Larsen Spar Nord Fondens støtte.

– Og så synes vi at FrivilligMobilen er et spændene initiativ, der nu giver Frivilligværket mulighed for at være synlig i gadebilledet og rundt i kommunen. Det passer fint til vores virke, hvor Spar Nord Fonden støtter projekter, som gavner fællesskabet inden for forskning, foreningsliv samt sociale og kulturelle formål, fortsætter Torben Larsen.

– Vi er meget taknemmelige for Spar Nord Fondens støtte til FrivilligMobilen, der allerede har gjort os mere mobile og har hjulpet til med at repræsentere og støtte frivilligheden i hele Randers kommune, udtaler Louise Brown, daglig leder af Frivilligværket.

Om Spar Nord Fonden

I snart to årtier har Spar Nord Fonden årligt doneret mellem 20 og 30 millioner kroner til tusindvis af projekter, herunder foreninger, organisationer og ildsjæle rundt om i Danmark. Spar Nord Fondens donationer er siden 2017 steget til godt 60 millioner kroner, der årligt skal gavne og glæde fællesskabet i hele Danmark.

Fra venstre til højre: næstformand i Frivilligværket Pierre Rank Christensen, kommunikationsmedarbejder

Line Nordskjold, daglig leder Louise Brown og direktør Torben Larsen

 

Tekst og foto: Jan Hagsholm, læs originalartiklen i Randers Netavis.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter