2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

FrivilligBørs Randers 2018

Dato: 2018-11-21 (16:30 - 18:30)


For 3. år i træk afholder Frivilligværket en FrivilligBørs i Randers. Kom med til en hyggelig eftermiddag med fokus på ressourcebyt og netværksskabelse.

På FrivilligBørs Randers 2018 skal vi handle med hinanden - ikke med penge, men med ressourcer, viden og aktiviteter. Alt sammen i frivillighedens ånd.

Vi samler foreninger, organisationer, kommunale institutioner og virksomheder på en aktiv markedsplads, hvor vi bytter tjenester på kryds og tværs.

FrivilligBørs-konceptet er skabt for at gøre god brug af lokale ressourcer, og deltagerne fra de tidligere år har indgået aftaler om alt fra lokaleudlån og foredrag til sparring og fælles arrangementer. 

På en FrivilligBørs må der ikke udveksles økonomiske ressourcer mellem deltagerne, men selvom penge ikke er involveret i aftalerne, er mulighederne mange. Netværksskabelse og nye kontakter er en lige så vigtig del af FrivilligBørs Randers som at indgå konkrete aftaler om ressourcebyt. 

TILMELD DIG FRIVILLIGBØRSEN VIA: www.frivilligvaerket.nemtilmeld.dk/1/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter