2942 1922 / 2916 1921 / 2916 1920
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Pop-up kontor i Randers Festuge

Dato: 2021-08-16 (10:00 - 17:00)


Frivilligværket er sat i verden for at støtte og synliggøre frivilligheden i Randers og omegn, og i årets Randers Festuge vil vi have fokus på at få endnu flere borgere med i et frivilligt fællesskab. 

Vi bryder derfor ud af vores vante rammer i Frivillighedens Hus, og vil være at finde på adressen Sct. Mortens Gade 1 - lige ved siden af Hotel Randers, som har stillet lokalet til rådighed. Herfra vil vi lave en masse larm for frivilligheden. GAIA Akademi udsmykker lokalet, Røde Kors Randers møblerer og vi får besøg af lokale musikere - og forhåbentlig en masse nysgerrige borgere.

Jeres foreninger og frivillige fællesskaber kan være med i vores pop-up event i ugens løb. Det er en rigtig god mulighed for at synliggøre jeres projekt og få randrusianerne i tale.

I KAN TILMELDE JER VIA DETTE LINK - eller via formularen herunder.

Hvis I har lyst til at deltage, må I meget gerne melde tilbage hurtigst muligt. Åbningstiden er kl. 10-17 fra d. 16. til d. 20. august. Ved tilmelding vælger I dato og et tidsrum (kl. 10-13 eller kl. 14-17). I må gerne vælge flere datoer og tidspunkter. Så har vi bedre mulighed for at planlægge.

Tilmeld dig

*
*
*
*
Vi behandler udelukkende de indtastede oplysninger internt i forbindelse med planlægning af arrangementet.
De vil ikke blive brugt i anden sammenhæng.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter