2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Motion og Café

Dato: 2019-11-11 (15:45 - 18:00)


Kræftens Bekæmpelse og FOF i Randers tilbyder fysisk træning og sociale aktiviteter for nuværende og tidligere kræftramte hver mandag.

Træningen

Motion og Café er for dig, som godt kan lide at være aktiv. Hele kroppen trænes i et passende tempo, hvor alle kan være med uanset køn, alder og fysisk form. Via træningen opnår du bedre kondition, udholdenhed, styrke, balance og øget kropskontrol. Du kan deltage i det omfang, du kan, og der bliver taget individuelle hensyn. Tag løstsiddende tøj på og husk vandflasken.

Caféen

Efter træningen er der mulighed for at besøge caféen og nyde en kop kaffe i samvær med andre deltagere. Caféen bestyres af frivillige fra Kræftens Bekæmpelse. Caféen er et frirum, hvor du møder andre nuværende eller tidligere kræftramte. Her deler vi grin, sjov og samvær og støtter hinanden. 

Vi glæder os til at se dig!

Sted: Rosenlund, Niels Ebbesens Gade 7B

Pris og tilmelding: det koster 200 kr. at deltage på holdet, og der er 40 træninger pr. sæson. Du tilmelder dig hos Jonna Pedersen på tlf. 24 59 94 17 eller konditor@mail.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter