2942 1922 / 2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Foredrag: Hvad gør dig glad i hverdagen? V. Karen Villasen

Dato: 2020-11-24 (13:30 - 16:00)


Kom til en sjov eftermiddag med livsglæde "skåret ud i papkasser" ved Karen Vinther Villasen: Hvad gør os glade i hverdagen, og hvordan får vi mere glæde ind i hverdagen? Snakken er meget konkret og nede på jorden, med mange små, søde og rørende historier samt små og enkle idéer til, hvordan du får mere livskvalitet i hverdagen.Hun kommer også ind på, hvordan du får mere overskud i hverdagen, når gigt er et livsvilkår. Hvordan du kan være sig selv, og stå ved den du er, og passer godt på dig selv. Hør også om, at du som gigtramt ikke altid kan "gå den lige vej", men ofte skal finde din egen vej. Du skal turde kaste sig ud i livet, i stedet for at stå ovre i hjørnet og spille genert.

Der er lagt op til en eftermiddag med godt humør, hyggeligt socialt samvær og masser af historier spækket med livsglæde samt små idéer til, hvordan du selv får mere livsglæde og overskud i hverdagen.

Karen Vinther Villadsen er vokset op på en gård på Sydfyn. Karen har i mange år arbejdet med mennesker med svære livskår, herunder familier med børn med handicap, socialt udsatte, unge kontanthjælpsmodtagere m.m. Karen har haft et mangeårigt engagement i frivilligt arbejde, herunder handicapidræt for børn og unge m.m. Karen har en baggrund som eliteidrætsudøver og har vundet guld ved DM, EM og VM.

Alle er velkomne!

 

Sted: Randers Fritidscenter - lokalet mod Jernbanegade

Vestergade 15

8900 Randers C.

Pris: Gratis.

Tilmelding: Senest den 20.november 2020 til Kai Gade, tlf. 23 71 06 85, e-mail [email protected]

Arrangør: Randers lokalgruppe.

Praktisk:

- Der kan købes kaffe, te og kage i pausen for 30 kroner.
- Der modtages kun kontanter
- Mulighed for parkering på Gasværksgrunden. Husk at tjekke parkeringsreglerne.
- Bybus nr. 2, 10 & 11 holder umiddelbart udenfor indgangen til Fritidscentret.


 

 

https://www.gigtforeningen.dk/det-sker/region-midtjylland/randers-og-djursland/2020-11-24-randers/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter