2942 1922 / 2916 1921
frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
 
 
 
 
    

Tilbage

Frivilligmarked sammen med torveboderne

Dato: 2018-10-13 (09:00 - 13:00)


I juni afholdte vi et frivilligmarked sammen med torveboderne på Kirketorvet og Erik Menveds Plads. Det gentager vi på opfordring fra foreningerne lørdag d. 13. oktober kl. 09.30-13.00. Her kan frivillige og foreninger få en stand og promovere jeres sag med foldere, flyers, fortællinger m.m. 

I kan stille op fra kl. 9.00.

Vi sørger for borde og stole, som I kan hente på terrassen ved Frivillighedens Hus og stille tilbage, når arrangementet er slut. Vi vil være til stede og vise jer til rette. I er velkomne til at sælge kage, kreativiteter og lignende. Det er jo torvedag :-) Gør jeres stand hyggelig og synlig så torvegæsterne lægger mærke til jer.

Frivilligmarkedet varer fra kl. 09.30-13.00, men I behøver ikke, at stå der i hele tidsrummet.  Der er begrænsede pladser, så det er først til mølle. Ved stor interesse kan to foreninger dele bordene.

I er velkomne til at bruge Frivillighedens Hus på dagen. Brygge kaffe m.m. Vi har termokander, som I kan tage med ud til standene. I kan også bruge husets to toiletter. 

Tilmeld dig

*
*
*
*
*
Vi behandler udelukkende de indtastede oplysninger internt i forbindelse med planlægning af arrangementet.
De vil ikke blive brugt i anden sammenhæng.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter