Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Virksomhed

Butikker støtter foreninger på Frivillig Fredag

Frivillig Fredag i Randers 2013 og 2014 har butikker i midtbyen støttet op om en række lokale foreninger. Det har de gjort ved at give plads i et butiksvindue og/eller i selve butikken til en forening og dens budskab.

Nogle butikker lod repræsentanter fra foreningen have en lille stand i butikken, andre dekorerede et butiksvindue med foreningens kreativiteter, plakakter m.m. eller uddelte foreningens flyers fra disken. Det kan gøres på mange måder, og butikken og foreningen finder formen i fællesskab, så indsatsen gavner begge parter.  

 

Nedenfor ses et par eksempler på match mellem foreninger og butikker

 

Hastrup & Co. gav plads til Brystkræftgruppen

Pressebillede 1

”Som butik bør vi gøre alt, vi overhovedet kan for at støtte op om en god sag. Kan vi gøre bare en lille forskel, betyder det meget” - Anni Hastrup, indehaver, Frisør Hastrup & Co i Kirkegade.

 

Loftet GAV PLADS TIL Gaia Museums Venner

FF 10

"Gaia Museum er et spændende sted, hvor mennesker der måske er lidt overset, kan lave noget helt specielt - det er værd at støtte op om” - Tatjana Sørensen, butikschef hos Loftet i Brødregade.

 

Danske Bank GAV PLADS TIL Gudenåens Gudinder

BedstFF13 5

”Vi, i Danske Bank, er rigtig glade for, at kunne bidrage til Frivillig Fredag og Gudenåens Gudinder. Det er rigtig vigtigt for Randers som by, at vi står sammen og sætter så mange tiltag som muligt på landkortet. Som én af byens banker, er det vigtigt for os at erhvervslivet og frivillige indsatser kan gå hånd-i-hånd og skabe grobund for endnu flere aktiviteter. Frivillig Fredag og Gudenåens Gudinder har skabt stor interesse - både for vores 35 medarbejdere på Østervold og de mange forbipasserende, der er stoppet op ved vores vindue og set det gode budskab” - Lasse Henriksen, Privatdirektør hos Danske Bank på Østervold.

 

Louis Nielsen GAV PLADS TIL Scleroseforeningen

BedstFF13 7

”Vi mener, at det er vigtigt at vise samfundssind og vil gerne gøre en social forskel for medmennesker, der er knap så heldige i livets lotteri. Vi har altid doneret til alt, hvad der er godt for Randers. Alle, der vil hjælpe andre, er altid velkomne i butikken, hvis de har en event - så får vi en snak om, hvordan vi eventuelt kan være behjælpelige” - Lene Hald, Retailchef hos Louis Nielsen, Østervold. 

 

Vestjysk Bank GAV PLADS TIL Kejsergårdens Venner

fbIMG 6548

"Det var en rigtig god og anderledes dag. Vi og kunderne fik en masse snak. Så vi er med en anden gang igen" - Vibeke Smedegaard, servicerådgiver hos VestjyskBANK Randers afdeling i Store Voldgade.