Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Partnere

Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark, i daglig tale Frise, er en paraplyorganisation for frivilligcentre og selvhjælpsgrupper fra hele Danmark. Frise er en vigtig partner, hvor vi mødes og udveksler erfaringer med andre frivilligcentre og selvhjælpsgrupper. Vi diskuterer hvordan vi skal forholde os til udviklingen af frivillighed generelt, prøver i fællesskab at forbedre vilkårene for frivilligcentre og selvhjælpsgrupper og meget mere.

Frivilligværket arbejder tæt sammen med Randers Kommune. Vi samarbejder både om den overordnede udvikling af frivilligt socialt arbejde, om uddeling af § 18 midler, og om konkrete initiativer, hvor frivilige inddrages. Vi rådgiver og vejleder ofte kommunale institutioner, afdelinger, personalegrupper eller ledere om, hvordan man inddrager frivillige på bedst mulige vis. Vi tilbyder også foredrag om frivillige og samarbejde med frivillige.

Selvhjælp Randers samarbejder med en række offentlige institutioner, skoler, Randers Sundhedscenter, Sundhedsplejen, Jobcentret og mange andre omkring etablering af grupper både for børn og voksne.

Herudover samarbejder vi med et hav af foreninger om stort og småt, er med til at starte projekter op, sidder med som ressourcepersoner i styregrupper og meget andet.