Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kommune

Kommune

Gode råd til kommune og kommunale institutioner

Hvis kommunen fx selv vil inddrage og organisere frivillige, er det vigtigt at finde de rigtige frivillige til de forskellige opgaver, og at de får en god start samt en god oplevelse med at være frivillig i en offentlig institution. Fokus på rekruttering, introduktion samt frivilligpleje og udvikling er med at sikre en stabil og velfungerende frivilliggruppe til fordel for alle parter – ikke mindst for borgerne.

Ønsker I som kommunal institution, at sætte fokus på frivillighed eller at få et tættere samarbejde med frivillige og foreninger?

Frivillighed og frivillige i kommunalt regi er i vækst. Hos Frivilligværket har vi en stor viden om, hvad frivillige er for en størrelse, hvilken værdi de frivillige kan give, hvordan man på hensigtsmæssig vis rekrutterer, inddrager og samarbejder med frivillige og hvike regler og lovgivning der findes på området.

Denne viden deler vi meget gerne ud af. I menuerne herover kan I læse mere om, hvad vi kan tilbyde. 

Vi kommer gerne på besøg hos jer og I er naturligvis også velkomne hos os i Frivillighedens Hus, Kirketorvet 2a i baghuset. Kontakt os på frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk eller tlf. 2916 1921.